Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PPU (S-L) de Suceava, Vlad Popescu Piedone, a transmis un mesaj la începerea noului an școlar. „Iată-ne din nou, la mijloc de septembrie. Câți dintre dumneavoastră nu retrăiesc în această perioadă emoția începerii unui nou an școlar?

Pentru mine și soția mea, această dimineață a fost una emoționantă. Băiatul nostru, David este acum în clasa I, iar fetița noastră, Antonia, a mers pentru prima dată la grădiniță. David a avut parte și de o surpriză: bunicul său a venit la deschiderea școlii unde învață. Nu știu care dintre ei a avut mai multe emoții…

Ne dăm seama că anii trec, copiii cresc și nu putem decât să ne bucurăm alături de ei și să le fim sprijin în această nouă etapă a vieții. Să îi iubim necondiționat și să îi învățăm să aibă încredere în ei, chiar dacă nu vor fi de fiecare dată cei mai buni. Să îi ajutăm să se dezvolte și să crească frumos.

Unii copii sunt astăzi la început de drum, alții își continuă drumul care nu este deloc ușor, dar cu sprijinul părinților și al cadrelor didactice aceștia vor putea deveni ce își doresc, își vor putea urma visele.

Dragi elevi, dragi copii, vă urez succes în noul an școlar, în această călătorie pe drumul cunoașterii!

Dragi profesori și învățători, să aveți răbdare și înțelegere pentru acești prichindei, așa cum ați avut și până acum!”, a transmis Vlad Popescu Piedone.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava