Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele interimar al Organizației Județene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, a transmis că Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a constituit, ca în fiecare an, pentru organizația județeană pe care o conduce un prilej firesc de a-și sărbători seniorii.
În prezența a peste 200 de seniori din tot județul, alături de președintele acestora Mișu Gafencu, de parlamentari, membri ai guvernului și consilieri județeni, senatorul Ioan Stan a prezentat în numele organizației județene a PSD mulțumirea și recunoștința pentru activitatea colegilor din organizația pensionarilor. Ioan Stan a apreciat că întotdeauna seniorii social-democrați au constituit o adevărată coloană vertebrală a partidului și că implicarea lor a fost determinantă în toate victoriile PSD.
Ioan Stan a subliniat că afirmațiile pe care adversarii politici le doresc a fi tendențioase, „pe noi cei din PSD ne onorează și recunoaștem deschis că suntem un partid al pensionarilor”. „Suntem conștienți că în mare parte România de azi este creația acestor seniori și a colegilor dumnealor de generație. De aceea organizația județeană a PSD dorește să le ureze viață lungă și fericită tuturor persoanelor vârstnice din județul Suceava și le garantează că, așa cum s-a demonstrat, PSD se preocupă constant în a le asigura un trai decent pe deplin meritat”, a declarat Ioan Stan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava