Concert pascal
MOPAN Suceava

Valul de jigniri şi atacuri la adresa lui Pete Davidson, lansate de Kanye West (44 de ani), în weekend, nu a rămas fără ecouri. Kim Kardashian i-a trimis o serie de mesaje disperate, pe care rapper-ul le-a făcut publice, iar actual iubită, Julia Fox, a decis să pună punct relaţiei de doar două luni cu West, potrivit click.ro.

Kanye West a făcut publice mesajele pe care Kim Kardashian i le-a trimis, după ce rapper-ul a publicat o serie de atacuri şi jigniri la adresa lui Pete Davidson. Kim (40 de ani) îl imploră pe West să se potolească. “Creezi un mediu periculos şi înfricoşător şi cineva îi va face rău lui Pete. Va fi doar vina ta”, spune Kim în mesajul publicat de Kanye, pe pagina sa de internet. Rapper-ul a cerut, astfel, ca nimeni să nu îl rănească pe actorul de comedie, “conform cerinţelor nevestei mele”. El a asigurat că va rezolva singur situaţia, notează thesun.co.uk.

A urmat un alt schimb de mesaje între Kim şi Kanye, în care vedeta de televiziune îi mulţumeşte şi îi spune că „există oameni periculoşi pe lume, iar lucrurile nu trebuie să fie aşa”. Kanye îi răspunde „voi face tot ce pot să vă protejez pe tine şi pe familia noastră. Te-am ascultat mereu şi nimic nu i se va întâmpla”.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kanye-west-kim-kardashian-atacuri-411098.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava