MOPAN Suceava

Primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, s-a arătat dezamăgit de faptul că ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, nu și-a făcut timp să viziteze porțiunea din drumul național 29A din zona pădurii Adâncata care se află într-o stare deplorabilă. Cucu a amintit că i-a transmis lui Cuc în primul său mandat de la Transporturi mai multe memorii și petiții prin care solicita alături de la alți 10 primari din localitățile traversate de DN 29A repararea acestui drum important care face legătura între municipiile Suceava și Dorohoi. Ultimul memoriu, a spus primarul de Adâncata, i-a fost înaintat personal lui Răzvan Cuc în timpul unei vizite pe care aceasta a efectuat-o la Dorohoi.

„Noi suntem dezamăgiți pentru că la ultima vizită pe care a făcut-o când era ministrul transporturilor în județul Botoșani, i-am înaintat o petiție la Dorohoi semnată de 11 primari de comune și municipii. Mă întreb dacă a revenit ministru și era atât de aproape de DN 29A de ce nu a venit să vadă starea actuală a drumului în urma lucrărilor care au fost efectuate în 2018, un drum deosebit de rău care nu a fost terminat pe o porțiune de 3 kilometri cu primul strat și noi mai avem încredere că în anul 2020 va turna strat de asfalt? Nu cred. Dacă atât de mult îi păsa și dacă atât de mult ținea cont de memoriile noastre 11 localități care au direct sau indirect acces la drumul național pentru că este un drum foarte important pentru noi de ce nu a venit? Un drum important care arată cum arată în momentul de față. Întrebăm de ce nu a dat o fugă și la DN 29A dacă tot a fost în vizită de lucru să vadă ceea ce a promis?”, a spus Cucu.

Viorel Cucu a explicat că lucrările la drum au început anul trecut prin decopertarea unei porțiuni de 3 kilometri după care au fost lăsate de izbeliște. În răspunsul primit de la Ministerul Transporturilor se arată că drumul va fi gata în anul 2020 însă nimeni nu mai are încredere în promisiuni. Primarul de Adâncata a mai amintit că deputatul PNL de Suceava, Ioan Bălan, a făcut la rându-i mai multe interpelări în Parlament în legătură cu starea proastă a drumului național DN 29A care leagă Suceava de Dorohoi solicitând ministerului transporturilor repararea lui. De asemenea, anul trecut locuitorii comunei Adâncata au organizat și un miting în care și-au exprimat nemulțumirea vizavis de starea drumului cerând administratorului să ia măsuri urgente. Viorel Cucu a promis că în curând cei 11 primari ai localităților traversate de DN 29A vor face o nouă petiție către ministrul Răzvan Cuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava