Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Județean Suceava, Gheorghe Flutur, le-a transmis sucevenilor din Diaspora că îi așteaptă acasă, în Bucovina. Gheorghe Flutur a adresat un mesaj de Ziua Românilor de Pretutindeni, în care a precizat că „mă adresez cu un gând bun către sutele de mii de suceveni care muncesc, învață, trăiesc în comunitățile de români din afara țării.

Sunt sucevenii noștri care, fiecare acolo unde este, alături de ceilalți români, au contribuit la menținerea, promovarea și afirmarea identității culturale, etnice, lingvistice şi religioase.

Vouă trebuie să vă mulțumim pentru că ați fost și sunteți bravi ambasadori ai Bucovinei, ai tradițiilor, culturii, creativității și spiritului bucovinean.

În aceste zile este nevoie de solidaritatea noastră, a tuturor, a celor din țară și din Diaspora, pentru ca totul să revină cât mai curând la normalul dinaintea pandemiei, în Bucovina, în Suceava și în țară.

Vă aștept să fiți alături de cei dragi pe care îi aveți aici, acasă, în Bucovina. Noi, cu toții, vă suntem aproape și m-aș bucura mult ca o parte dintre voi să-și dorească să revină cât mai curând acasă”, a transmis Gheorghe Flutur. El a adăugat că CJ Suceava pregătește mai multe programe ambițioase pentru aceasta zonă. „Este nevoie, poate mai mult ca oricând, de expertiza și experiența voastră. Reluarea în curând a curselor aeriene va însemna și posibilitatea de a ne revedea și de va revedea familiile și pe toți cei dragi. Așadar, La bună vedere! La multi ani, dragi suceveni din diaspora! La mulți ani, dragi români de pretutindeni!”, a spus Flutur.

Mesajul lui Flutur către sucevenii din Diaspora: „Vă aștept să fiți alături de cei dragi pe care îi aveți aici, acasă, în Bucovina”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava