MOPAN Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a transmis un mesaj către cei fare folosesc trotinetele Primăriei: ”Trotinetele se închiriază, nu se iau acasă”. Mesajul vine după ce mai mulți utilizatori au încercat să sustragă trotinetele pe care le-au folosit.

”De când este funcțional serviciul de închiriere, colegii mei s-au întâlnit cu diverse cazuri în care trotinetele au fost găsite fie în boxele sau scările de bloc, fie în vestiarul agenților de securitate din incinta unui supermarket, “păstrată să nu se piardă”, în curtea caselor din municipiu, neștiind a cui este și cum a ajuns acolo sau chiar în afara orașului, în Bosanci, în plină noapte, în mijlocul unei nunți.   De fiecare dată, trotinetele au fost recuperate! Transmit prin această informare că oricât și-ar dori unii să-și însușească bunuri ce nu le aparțin, nu vor reuși.Trotinetele electrice funcționează doar în regim de închiriere, nu se pot lua acasă și nu se pot “păstra câteva zile”, a spus Harșovschi.

El a arătat că în 3 luni, peste 6.000 de suceveni și-au descărcat aplicația, un total de 9.527 curse, 200.000 de minute pe trotinetă, mai mult de 25.000 de km parcurși, iar încasările depășesc 75.000 de lei, tariful fiind de doar 30 bani/min.

Înainte de a folosi trotinetele, citiți cu atenție regulamentul http://primariasv.ro/portal/suceava/portal.nsf/AllByUNID?OpenView&GetPage=8B9CDF2D7A566F66C2258721003DEF1C

Dacă întâmpinați dificultăți apelați cu încredere numărul 0757045605.

Mesajul lui Harșovschi către cei care folosesc trotinetele Primăriei Suceava: ”Trotinetele se închiriază, nu se iau acasă”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava