Concert pascal
MOPAN Suceava

Serviciul de Protecție și Pază celebrează astăzi 30 ani de la înființare, perioadă în care, prin profesionalismul, curajul și înalta ținută a personalului său și-a consolidat misiunea de pilon al siguranței naționale.

Parte a Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională, alături de MApN, MAI, SRI, SIE, STS, Serviciul de Protecție și Pază este o instituție de elită care asigură, discret și eficient, securitatea obiectivelor de importanță națională, a bunurilor statului, dar și a demnitarilor români, în plan intern și extern.

Cu loialitate, determinare și devotament și pentru misiunile din plan extern, ofițerii SPP au înregistrat de-a lungul timpului performanțe remarcabile asigurând protecția oficialilor ONU în teatrele de operații, precum cele din Sudan, Afganistan sau Libia.

Prin misiunile desfășurate în beneficiul statului român, militarii SPP au reprezentat, de-a lungul anilor, chipul uman al siguranței și protecției la cel mai înalt nivel.

În vremuri de încercare, dar cu precădere în această perioadă, SPP a demonstrat și solidaritatea care definește această instituție nu numai prin prezența ofițerilor săi alături de decidenți în vizitele prin țară sau la acțiunile privind gestionarea epidemiei COVID-19, ci și prin donarea de echipamente medicale de protecție către Spitalul de Urgență din Suceava, una dintre unitățile medicale cele mai afectate de această epidemie.

Pentru profesionalismul cu care își îndeplinește misiunea, precum și pentru realizările din țară și la nivel internațional, țin să felicit Serviciul de Protecție și Pază la celebrarea acestor 30 ani de activitate în slujba statului român și a cetățenilor României.

Ludovic Orban,

Prim-ministru al României

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava