MOPAN Suceava

“Astăzi, 3 aprilie 2020, la 170 de ani de la înființarea sa, Jandarmeria Română este angrenată într-o misiune extrem de dificilă prin caracterul fără precedent al situației actuale, de urgență sanitară. Alături de efectivele Poliției Române, cele ale poliției locale și de armată, jandarmii români veghează la menținerea ordinii publice și la respectarea restricțiilor pe care autoritățile le-au impus pentru a opri răspândirea coronavirusului care amenință nu numai țara noastră, ci întreaga lume.

Aflați zilnic la datorie, misiunea jandarmilor devine și mai periculoasă acum, prin riscul de infectare la care sunt și ei expuși. Să respectăm munca și devotamentul lor, pentru ca sănătatea noastră și sănătatea lor să nu fie puse în pericol!

Să fim conștienți că virusul nu ține cont nici de vârstă, nici de statut social! Este timpul ca fiecare cetățean să înțeleagă pericolul. Deciziile luate în ultima vreme de autorități sunt pentru sănătatea întregii populații. Să prevenim este mai ușor și mai sigur decât să tratăm. Putem câștiga lupta cu noul coronavirus doar cu sprijinul fiecăruia dintre noi.

Le cer românilor să aibă încredere în acțiunile Jandarmeriei Române și ale tuturor autorităților aflate în prima linie. Să STĂM ACASĂ acum înseamnă responsabilitate și respect pentru munca lor în această bătălie dificilă pentru sănătatea acestui popor.

Mulțumesc tuturor jandarmilor pentru mobilizarea lor exemplară, le urez sănătate și îi asigur de toată susținerea echipei guvernamentale pe care o conduc.

La mulți ani Jandarmeriei Române, la mulți ani jandarmilor români!”

Ludovic Orban,

Prim-ministru al României

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava