Concert pascal
MOPAN Suceava

Dragi ingineri,

Încep prin a vă felicita pe fiecare dintre dumneavoastră, cei care lucrați în industria petrolieră și care, zi de zi, vă urmați profesia cu responsabilitate și dăruire.

Domeniul în care activați este și domeniul în care m-am format profesional, de care mă simt în continuare apropiată. Știu cât de multă energie dedică breasla noastră pentru profesie, pentru rezultatul final. Știu, din proprie experiență, că munca pe care o faceți nu este una ușoară, dar este frumoasă, este o meserie în care explorați în permanență.

Noi, românii, avem un motiv de mândrie și în acest domeniu: prima rafinărie de petrol de tip industrial din lume a apărut chiar lângă Ploiești. De acest oraș mă vor lega mereu amintiri frumoase: este orașul în care am urmat liceul, în care am descoperit în jurul meu oameni dedicați profesiei, pe care o consideram pe cât de dificilă, pe atât de interesantă. De aceea, am și decis să mă orientez spre o facultate de profil. Ulterior, în cei 12 ani în care am activat ca inginer petrolist, am simțit că învăț ceva nou în fiecare zi.

Astăzi, vă spun cu toată credința că această industrie are un viitor important în regiune și are o însemnătate deosebită, atât pentru țară, cât și pentru români și familiile lor. Vă îndemn să rămâneți uniți și activi.

Eu și Guvernul României vă suntem parteneri. Vreau să creștem competitivitatea sectorului și lupt pentru ca fiecare dintre dumneavoastră să aibă parte de condiții mai bune de muncă.

Pe această cale, vă asigur că toate eforturile vă sunt apreciate, așa cum se cuvine. Cu oameni ca dumneavoastră, sunt convinsă că vom reuși să dezvoltăm și să valorificăm resursele țării noastre.

Vă mulțumesc pentru devotamentul și implicarea de care dați dovadă zilnic.

Vă urez sănătate și cât mai multe împliniri pe toate planurile.

La mulți ani!

Viorica Dăncilă,

Prim-ministrul României

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava