• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

”În urmă cu 29 de ani, poporul român a scris una dintre cele mai impresionante pagini de istorie a României secolului XX, prin propria voință și în deplină unitate de ”cuget și simțiri” – Revoluția din Decembrie 1989.

Astăzi, gândul meu se îndreaptă spre martirii Revoluției și spre familiile acestora, cât și spre toți cei care au făcut posibilă schimbarea parcursului României. În numele Guvernului, îmi exprim respectul în fața jertfei și aprecierea față de curajul celor care au înfruntat regimul represiv.

Această zi invită la reflecție atât generațiile mature, care au fost martore ale Revoluției, cât și pe cele tinere, care n-au prins acele zile și cărora le doresc să nu aibă niciodată parte de o asemenea experiență, ci să trăiască în deplină pace.

Maturi și tineri, avem datoria să apărăm valorile pentru care eroii Revoluției au luptat și să înțelegem că împreună putem să construim un viitor mai bun pentru generațiile ce vor urma.

Am convingerea că vom ști să fim respectuoși cu trecutul și înțelepți cu prezentul și cu viitorul, astfel încât România să devină pentru totdeauna o țară a binelui, frumosului și adevărului.

Omagiul meu martirilor Revoluției Române din Decembrie 1989!”

Viorica Dăncilă
Prim-ministru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava