MOPAN Suceava

Felicit Institutul Național de Statistică pentru 160 de ani de activitate în beneficiul societății românești și al instituțiilor publice, care s-au bazat pe analizele și rapoartele specialiștilor statisticieni.

Statistica oferă instrumente pentru o mai bună înțelegere a evoluțiilor economice și sociale, dar și a tendințelor din societate, așteptărilor și nevoilor cetățenilor, ceea ce reprezintă un fundament pentru elaborarea politicilor publice.

Pentru Guvernul României, datele și analizele Institutului Național de Statistică sunt elemente de referință în procesul de luare a deciziilor și sunt apreciate atât din perspectiva obiectivității, cât și a calității analitice de necontestat.

Prin eforturile statisticienilor, prin profesionalism și modestie, statistica a reușit să-și mențină rolul de susținător al acțiunilor statului român, asociind numele său statutului de instituție de prestigiu.

În misiunea ce a revenit statisticii, în mandatul României la Președinția Consiliului Uniunii Europene, acest sprijin a fost dovedit, o dată în plus, prin acțiunile desfășurate în calitate de coordonator al Grupului de lucru pentru statistică al Consiliului Uniunii. Experiența valoroasă și-a spus din nou cuvântul.

Vă felicit încă o dată pentru activitatea dumneavoastră și vă doresc mult succes în toate proiectele de viitor!

La mulți ani!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava