Concert pascal
MOPAN Suceava

”Guvernul României își exprimă solidaritatea față de persoanele strămutate din casele, comunitățile și țările de origine, din cauza războiului, violenței, persecuției sau a altor cauze independente de voința lor.

Consolidarea unei „Europe a siguranței” pentru toți locuitorii ei este una dintre prioritățile Președinției României la Consiliului Uniunii Europene și am acționat în acest sens. Țara noastră a facilitat obținerea unui acord politic cu Parlamentul European pe problematica privind revizuirea cadrului juridic pentru funcționarea rețelei europene a ofițerilor de legătură în materie de migrație. Este un rezultat care contribuie la combaterea contrabandei cu migranți și la îmbunătățirea coordonării statelor membre UE cu state terțe.

Totodată, atât la nivel central, cât și la nivel local, Guvernul României a acordat o atenție deosebită fenomenului migrației. Și-a asumat măsuri concrete și a creat mecanisme eficiente menite să protejeze și să faciliteze integrarea tuturor cetățenilor, indiferent de proveniență.

Persoanele refugiate au nevoie de înțelegere, protecție și integrare, de dovada  empatiei și solidarității noastre. Astăzi, trebuie să ne fie mai prezent ca oricând gândul că a fi refugiat nu este o alegere, însă a-l ajuta pe omul de lângă noi este o alegere pe care o putem face fiecare.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava