MOPAN Suceava

”30 octombrie 2015 rămâne în memoria noastră una dintre cele mai triste zile, în care s-au frânt destinele a zeci de tineri.

Această cumplită tragedie trebuie să păstreze vie conștiința societății și să redeștepte cele mai profunde sentimente: iubirea față de semeni, compasiunea, solidaritatea, dar și respectul pentru viața și siguranța cetățeanului.

Tragedia Colectiv, simbolul unei profunde dureri naționale, rămâne o lecție grea, o rană adâncă în memoria românilor și care cere implicit un simț de răspundere și vigilență ridicat din partea tuturor.

Este nevoie să deschidem ochii și să recunoaștem când lucrurile nu funcționează, să le îndreptăm împreună, instituții și autorități ale statului, forțe politice și societate civilă, să intervenim cât mai rapid împotriva actelor care pun în pericol siguranța cetățeanului.

Măsurile de intervenție rapidă, de îmbunătățire a legislației și serviciilor medicale trebuie dezvoltate și permanent adaptate realității. Este nevoie de continuarea investițiilor în sănătate, în mijloace de salvare, în pregătirea personalului, precum și în tot ce presupune salvarea de vieți omenești. Rămâne un drum greu, care trebuie însă parcurs cu asumare și fără accente politice. În ceea ce mă privește, indiferent de calitatea politică, voi susține cu fermitate orice proiect menit să contribuie la creșterea siguranței cetățeanului, îmbunătățirea serviciilor medicale și cele de intervenție rapidă.

Voi fi în continuare alături de familiile îndurerate, care au pierdut oameni dragi. Totodată, doresc multă sănătate celor răniți în cumplitul incendiu și puterea de a-și vindeca rănile trupului și ale sufletului!”

VIORICA DĂNCILĂ

PRIM-MINISTRUL ROMÂNIEI

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava