• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ziua de 19 februarie reprezintă un omagiu adus de poporul român lui Constantin Brâncuși, marele artist care a purtat cu sine, în întreaga lume, identitatea noastră naţională.

Din opera lui Brâncuși străbate simplitatea vieţii puternic legată de credințele creștine, împletită cu un rafinament și o finețe aparte. Creația sa constituie o moștenire importantă lăsată poporului român: Ansamblul monumental din Târgu Jiu, construit în memoria soldaților care au murit în timpul Primului Război Mondial, compus din  Masa Tăcerii, Poarta Sărutului şi Coloana Infinitului.

România, deținătoare a Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, susține promovarea valorilor culturale româneşti armonios integrate în  cultura europeană. Reafirm intenția Guvernului de a susține unitatea în diversitate prin acțiunile și activitățile întreprinse pe plan european, în special în domeniul cultural.

Cu prilejul « Zilei Naționale Constantin Brâncuși » onorăm sculptorul, vizionarul, omul de geniu, făuritorul de forme inspirate de tradiție, care au devenit opere de referință ale sculpturii moderne la nivel mondial.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava