• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

De 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului, deputatul PNL de Suceava, Sanda Maria Ardeleanu, a transmis un mesaj special atât celor mici, cât şi părinţilor acestora. Într-o postare pe blogul personal, Sanda-Maria Ardeleanu scrie că „De Ziua tuturor copiilor, mai mici sau mai mari, mai veseli sau mai triști, îmi îndrept gândul de părinte si educator către fiecare dintre ei. Copilăria trebuie să rămână cea mai frumoasă perioadă a existenței unui om, de aceea noi suntem obligați să le dăruim dragostea și bunurile de care au nevoie”. Sanda-Maria Ardeleanu îi îndeamnă pe părinţi să fie alături de copii lor cât mai mult timp, aceasta fiind fără doar şi poate măsura dragostei faţă de cei mici. „Nu trebuie însă să uităm că bunul cel mai prețuit rămâne timpul pe care îl petrecem împreună. Măsura dragostei noastre față de copii este timpul nostru pentru ei. La mulți ani, dragi copii, putere și răbdare, dragi părinți, sănătate și curaj, iubiți bunici și străbunici!”

Mesajul Sandei-Maria Ardeleanu de 1 Iunie: „Măsura dragostei noastre față de copii este timpul nostru pentru ei”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava