Concert pascal
MOPAN Suceava

Directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, a dat asigurări, de la Suceava, că pentru proiectele de infrastructură mare din județul Suceava, autostrăzi și drumuri expres, „nu este loc de scepticism”. Cristian Pistol a ținut astfel să transmită un mesaj celor care nu cred că proiectele de autostrăzi din județul Suceava nu vor fi duse la capăt. „Avem Masterplanul General de Transport, avem Planul Investițional, documentele strategice pe care le avem la dispoziție, documente care sunt respectate și care au ajuns într-o linie dreaptă.

Cred că nu este loc de scepticism aici iar lucrurile sunt avansate. Iar implicarea Consiliului Județean Suceava, a domnului președinte Gheorghe Flutur, personal, eu zic că este una care nu face altceva decât să sprijine proiectele pe care le avem”, a spus Cristian Pistol.

Mesajul șefului CNAIR către sucevenii care nu cred ca vom avea autostradă: „Aici nu este loc de scepticism. Lucrurile sunt avansate”, 8.0 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (5 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava