MOPAN Suceava

Vedetele autohtone sunt azi pe cai mari, dar multe dintre ele au lucrat în cu totul alte domenii înainte de a sparge gheaţa în showbiz. Dan Negru a fost contabil la spital, Lidia Buble a muncit ca bonă şi manager de vânzări, iar Paul Surugiu-Fuego are diplomă de lăcătuş-mecanic, chiar dacă nu a profesat nici măcar o zi, potrivit click.ro.

„Tăticul Revelioanelor” de la Antena 1, Dan Negru (49 ani), a terminat un liceu economic în Timişoara, apoi a fost contabil la Spitalul „Victor Babeş” din localitate. Însă cariera lui de contabil s-a terminat repede din cauza unor erori de calcul. A fost retrogradat pe un alt post administrativ şi acest lucru l-a determinat să se îndrepte spre altă meserie. Aşa a ajuns să dea concurs la TVR Timişoara, de unde regretatul producător Valeriu Lazarov l-a propus la cârma unor show-uri de succes.

Mihaela Rădulescu (50 ani) s-a înscris în tinereţe la patru facultăţi, însă nu a terminat nici una. A studiat trei ani de Educaţie Fizică, doi de Filologie, unul de Psihologie şi alţi trei la Regie. Înaintea carierei din televiziune, Mihaela a lucrat ca instructor de gimnastică aerobică, dar a avut şi meserii cu responsabilităţi uriaşe. A fost secretara primului purtător de cuvânt al guvernului de după Revoluţie şi şefă de cabinet în Senat. Vedeta a mai fost director la Festivalul Dakino, iar în studenţia ei de nouă ani şi-a câştigat traiul şi ca şoferiţă de taxi „la negru”. Vedeta a spus că nu a avut actele necesare pentru a practica meseria de taximetrist înainte de 1989. Abia după Revoluţie a reuşit să obţină autorizaţia şi să intre în legalitate, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/meseriile-de-baza-ale-vedetelor-dan-negru-contabil-fuego-lacatus-mecanic-inna

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava