Concert pascal
MOPAN Suceava

Met Gala 2022 a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente ale acestui an, în care vedetele din toate domeniile au reușit să-și etaleze vestimentația pe covorul roșu, notează click.ro.

La Met Gala toate camerele de filmat și fotografiat au luat în vizor mai multe personalități, printre care se află și Billie Eilish, Elon Musk sau chiar celebrele surori Kardashian.

Printre vedetele din generația nouă, Billie Eilish a fost cea care a reușit să strălucească în lumina reflectoarelor, afișându-se cu o ținută creată chiar de către Gucci. Eilish, la doar 20 de ani, a îmbrăcat o rochie marca Gucci, cu un corset și detalii verzi, la care se adaugă broderii pe mâneci.

Reușind să îmbine stilul pe care îl promovează cu o rochie clasică, cântăreața a ales o vestimentație gotică cu decolteu amplu, cu bijuterii și un choker negru.

Bineînțeles, nelipsită a fost și apariția lui Khloé Kardashian, care și-a făcut debutul la Met Gala 2022, după ce ani de zile a ratat o invitație la cea mai mare seară din modă. Vedeta „Kardashians”, în vârstă de 37 de ani, a uimit când a ajuns la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, purtând o rochie aurie, strălucitoare, care a reușit să eclipseze chiar și vestimentațiile ce păreau destul de extravagante. Ea a completat aspectul uimitor cu mănuși lungi și negre și ochelari de soare.

Rochia lui Kim Kardashian a fost, de departe, una dintre cele mai apreciate de pe covorul roșu. Vedeta a purtat un model asemănător cu cel purtat de către cântăreața Marilyn Monroe în 1962, când i-a cântat „La mulți ani” chiar președintelui SUA de la vremea respectivă, John F. Kennedy.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/met-gala-2022-cele-mai-spectaculoase-tinute-de-la-589917.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava