MOPAN Suceava

Odată cu plecarea în India, Iulia Vântur și-a schimbat multe aspecte nocive din viața ei, printre acestea aflându-se și viciul fumatului. Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Iulia a vorbit despre transformarea benefică pe care i-a adus-o țara adoptivă. Metoda de a-și controla gândurile negative i-a schimbat, practic, viața, notează click.ro.

Discuția Iuliei Vântur cu Mihai Morar s-a axat pe religie, spiritualitate, regăsirea de sine, familie, adaptabilitate, pace interioară. Întrebată ce ar aduce în România din valorile, cultura, spiritualitatea din India, fosta vedetă de la „Dansez pentru tine” a răspuns, fără să stea pe gânduri, potrivit sursei citate: „Respectul pentru familie, legătura apropiată cu familia și cu prietenii. Noi am devenit foarte individualiști, suntem majori, ne mutăm la casa noastră, suntem mai preocupați de propria noastră familie, devenim independenți. În India mie asta îmi place și mi se pare frumos: oamenii aceia sunt mult mai stabili din punct de vedere emoțional, pentru că au mereu familia lângă ei. Nici nu ne imaginăm cât de important e pilonul ăsta”.

Mihai Morar: Care sunt regulile care te ajută pe tine în viața de zi cu zi?

Iulia Vântur: Respirația. Respirația e o chestie care ajută instant. Și controlul gândului. Nu lăsa gândul să te controleze pe tine. Doamne, știi cât m-a controlat? Eu eram condusă numai de minte… Moment în care am zis: «schimbă gândul»! Dar trick-ul ăsta l-am învățat atunci când m-am lăsat de fumat!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-vantur-dezvaluit-metoda-indiana-de-renuntare-la-tigari-totul-s-schimbat-cand

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava