MOPAN Suceava

Kate Middleton este un adevărat beauty icon, motiv pentru care deseori apelează la diverse „artificii” pentru a părea mai tânără. Ducesa de Cambridge a împlinit 40 de ani în urmă cu puțin timp, însă înfățișarea sa nu s-a schimbat mai deloc, notează click.ro.

De la ținute atent alese, până la machiaj natural, realizat în conformitate cu noile tendințe, ducesa de Cambridge nu dezamăgește niciodată, iar look-urile sale ajung să servească drept sursă de inspirație pentru femei din întreaga lume. Tocmai din acest motiv, specialiștii în domeniul frumuseții au încercat de-a lungul timpului să descifreze secretele de înfrumusețare pe care soția prințului William le-ar putea avea.

Recent, Kate Middleton a apelat la o schimbare, iar fanii au observat că buclele lejere pentru care ea opta în mod normal au fost înlocuite de o coafură în spatele căreia s-ar ascunde, de fapt, chiar motivul pentru care pare atât de tânără, în ciuda faptului că are deja 40 de ani. Motivul pentru care Kate Middleton nu își mai ține părul pe față, spun specialiștii, este un truc care o face să pară mai tânără, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cum-reuseste-kate-middleton-sa-arate-impecabil-la-635539.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava