Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociaţia Şcolară Suceveană pentru Educaţie şi Dezvoltare Suceava  și Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava au organizat,  miercuri, 23 ianuarie 2019, un spectacol dedicat Unirii Principatelor Române din 1859, la împlinirea celor 160 de ani.Evenimentul  a fost găzduit în sala de spectacole a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” din Suceava și a debutat cu intonarea Imnului de stat al României, „Deşteaptă-te române” . Au urmat două ”lecții” de istorie, una sub forma unui Power Point, „Unirea Principatelor Române” ,  prezentat de Grădinaru Silvestru, Horghidan Narcis din clasa a XII-a D, de la C.T. „Petru Muşat” Suceava, coordonator prof. Liliana Bilan și o alta în care au fost rememorate cu adâncă înflăcărare câteva „Frânturi de patriotism…”,  de către Iorgu Irina, Leizeriuc Diana, Pintilie Miriam şi Anton Andreia, din clasele a IX-a C și a XI-a B, de la C.T. „Petru Muşat” Suceava, coordonator prof. Mihaela Neacșu .

Momentul artistic al elevilor a fost susținut de Bilauca Raluca din clasa a X-a D de la C.T. „Petru Muşat” Suceava, coordonator prof. Alexandra Stempel , Grupul vocal „FLOARE DE COLȚ” de la C.T. „Samoil Isopescu”Suceava, coordonator prof.Raluca Colţuneac, Grupul vocal „ROMÂNCUȚELE”  de la C.T. „Petru Muşat” Suceava, coordonator prof. Elena Stănescu.

Cea de-a doua parte a spectacolului a continuat cu suite instrumentale, vocal-instrumentale și de dansuri din provinciile istorice românești susținute de către membrii Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”.

În sală au fost prezenți elevi de la Colegiul Tehnic „Petru Mușat” Suceava, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”Suceava.

Mica Unire, sărbătorită de ASSED și Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava