Concert pascal
MOPAN Suceava

Michael Buble a spus, din nou, că nu are niciun gând de a se retrage din lumina reflectoarelor, pentru că iubește prea mult ceea ce face.

Starul a adăugat că este „ridicol” că unii oameni cred că el va renunța la muzică – lucrul care îi oferă atâta fericire. Întrebat de gazda ‘X Factor’ Dermot O’Leary dacă are planuri de retragere, Michael Buble a spus, potrivit contactmusic.com: „Asta este ridicol. Omule, nu mă pot opri din a face acest lucru, iubesc prea mult ceea ce fac. Ce? În niciun caz! Nu plec nicăieri!”

Daily Mail a scris la începutul lunii octombrie că albumul ‘Love’ va fi ultimul din cariera starului și asta pentru că a hotărât să se retragă din lumina reflectoarelor după ce fiul său, Noah, a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu doi ani – perioadă grea pentru el, care l-a schimbat foarte mult. „Voi continua până se va scrie în presă că fiul meu a murit, știri ce vor fi, de asemenea, false.”, a spus Michael Buble râzând, potrivit contactmusic.com.

Publicistul artistului, Liz Rosenberg, a transmis la scurt timp după apariția falselor știri că „Michael Buble nu are niciun plan de retragere. Nu a participat la interviu, iar aceste lucruri trebuie să fi fost scoase din context”. Reprezentatul cântărețului a comunicat și faptul că Michael Buble pregătește un turneu de promovare a noului album, ‘Love’. Cel de-al zecelea material discografic va fi disponibil începând cu 16 noiembrie. Recent, artistul a lansat primul single de pe album, ‘When I Fall in Love’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava