Comenzi MOPAN Suceava

Michael Buble a decis să se retragă din muzică și din lumina reflectoarelor, pentru că, spune el, „percepția asupra vieții” i s-a schimbat de când fiul său, Noah, în vârstă de cinci ani acum, a fost diagnosticat cu cancer la ficat, în urmă cu doi ani.

Faimosul muzician a mai spus că următorul său album, ‘Love’, va fi ultimul din carieră.

„Nu mă mai ține stomacul pentru a continua să fac asta. Narcisismul celebrității. Acesta este ultimul meu interviu. Mă retrag. Am făcut albumul perfect, iar acum pot să mă retrag în glorie.”, a spus starul, potrivit contactmusic.com.

Teribila veste că fiul său are cancer i-a schimbat în urmă cu doi ani „percepția asupra vieții” lui Michael, iar acum își dorește să se concentreze asupra familiei sale – soția Luisana Lopilato, Noah, Elias, în vârstă de doi ani, și Vida, în vârstă de două luni.

Cântărețul a mai spus pentru revista Daily Mail, conform sursei citate: „Am decis să nu mai citesc niciun articol despre mine, să nu mai citesc niciun review – și m-am ținut de cuvânt. Am decis să nu mai folosesc niciodată rețelele de socializare și m-am ținut de cuvânt… De ce am ajuns aici? Doar despre asta este vorba în viață? Pentru că, dacă doar asta este, dincolo trebuie să existe ceva mai mare. A fost greu până acum. Dar întreaga mea ființă s-a schimbat. Percepția asupra vieții. Nici nu știu dacă pot duce la bun sfârșit această conversație fără să plâng. Iar eu nu mi-am pierdut controlul asupra emoțiilor în public niciodată.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava