• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Faimosul cântăreț Michael Buble și soția lui, modelul argentinian Luisana Lopilato, vor deveni părinți pentru prima dată. Luisana a fost cea care a dat fericitele vești, prin intermediul site-ului ei oficial. Potrivit showbizspy.com, frumoasa blondă în vârstă de 25 de ani a postat și un link care ducea la un clip pe YouTube, clip ce ilustra prima imagine cu bebelușul, un ecograf. Video-ul a continuat cu o poză cu cei doi viitori părinți sărutându-se și s-a încheiat cu mesajul: ”Vom avea un bebeluș Buble!”

Michael și Luisana s-au cunoscut în 2008, iar în 2009 s-au logodit. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2011 și au avut parte de două ceremonii, una în Buenos Aires și una în orașul natal al cântărețului, în Vancouver. În loc să meargă apoi în luna de miere, ei doi au preferat să facă muncă de caritate pentru copii săraci din Africa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava