Concert pascal
MOPAN Suceava

Michael Douglas a declarat că soţia sa, Catherine Zeta Jones, este ‘mai frumoasă ca niciodată’. Faimosul actor – care este căsătorit cu actriţa galeză de 12 ani – a mărturisit că-şi susţine soţia în orice face, pentru că ea este ‘pur şi simplu cea mai bună’. El a declarat, potrivit showbizspy.com: „Eu şi Catherine suntem foarte bine. Ea este mai frumoasă ca niciodată, atât în interior cât şi la exterior. O susţine în orice face şi este pur şi simplu cea mai bună.”

Pe de altă parte, Michael a mai spus că nu se consideră ‘un tată extrem de protector’ şi că i-a şi dat deja sfaturi despre fete celui mai tânăr băiat al său, chiar dacă este speriat să-l vadă crescând atât de repede. „Încerc că fiu înţelegător în toate, deasemenea, încerc să-mi amintesc cum este să fii adolescent şi să ai o iubită. Şi, ceea ce-mi amintesc mă sperie ca tată! Nu sunt acel gen de părinte extrem de protector. Dylan este un puşti extraordinar şi am încredere în el. Se distrează, dar, în acelaşi timp, este cu capul pe umeri. Nu am foarte multe să spun despre asta. Mai bine tac. Dar, până acum, îmi plac alegerile pe care le-a făcut. Un sfat nesolicitat nu este bine primit. Am învăţat asta cu mult timp în urmă. Vreau de la el să ştie să fie mereu politicos şi respectuos. Nu mă străduiesc prea tare. Dacă îmi cere un sfat anume, voi avea o discuţie lungă cu el.”, a mai spus faimosul actor, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava