Michael Douglas l-a cunoscut pe Danny DeVito în 1967, pe o plajă, când Danny s-a apropiat de el și l-a întrebat dacă vrea să fumeze cu el un joint.

În cadrul unui interviu recent, Michael, în vârstă de 74 de ani, a povestit, potrivit contactmusic.com: „Eram pe plajă, admiram priveliștea, iar acest tip vine la mine, cu părul său lung și des – dacă vă imaginați asta. Mi-a spus: ‘Vrei să fumezi cu mine?’ Eram amândoi tineri ai anului ’67, care fumau foarte des marijuana, așa că am împărțit joint-ul, iar această întâmplare a fost începutul unei lungi, lungi prietenii.”

Acum, Danny, în vârstă de 73 de ani, încearcă să își trăiască viața cât de frumos poate. El a spus într-un interviu recent, potrivit sursei citate: „Sper că voi trăi cât se poate de mult și că mă voi distra în timp ce voi face asta. Mereu trebuie să privești partea frumoasă a lucrurilor. Eu nu am proiecte de viitor, ori gânduri despre ce voi face când mă voi ridica de la această masă. Am vizitat o mulțime de locuri și mi-ar plăcea să văd și mai multe. Nu știu ce se va întâmpla. Aștept cu nerăbdare pasul următor.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava