Concert pascal
MOPAN Suceava

Michael Douglas vrea ca soția lui, Catherine Zeta-Jones, să se lase de fumat.
Actrița în vârstă de 44 de ani este o fumătoare înrăită, în ciuda faptului că soțul ei a luptat, cu succes, împotriva unui cancer la limbă, potrivit showbizspy.com.

„Catherine fumează mai mult ca niciodată.”, a dezvăluit o sursă. „Cred că fumează, cu ușurință, mai bine de două pachete pe zi, iar din cauza problemelor pe care le-a avut cu cancerul Michael nu poate trece cu vederea acest obicei nesănătos al ei. El nu vrea ca soția lui să facă aceeași greșeală și ajungă să se îmbolnăvească atât de rău ca el. Catherine spune că va renunța la fumat atunci când se va simți pregătită, dar spune asta de ani de zile.”, a adăugat sursa citată.

„Ultimul lucru de care are Michael nevoie acum este mai mult stres, dar această situație îl supără foarte tare. Dar, adevărul este că ea a avut o perioadă în care a încercat din greu să se lase. Catherine îl asigură mereu pe Michael că nu are de ce să-și facă griji, spunând că ea are acest lucru sub control și că trăiește sănătos din toate celelalte puncte de vedere. Dar Michael este convins că ea joacă ruleta rusească cu sănătatea ei continuând să fumeze, iar acest lucru îl stresează foarte tare.”, a mai spus aceeași sursă, potrivit showbizspy.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava