Comenzi MOPAN Suceava

Michael Fassbender, Bradley Cooper și Jared Leto vor merge la gala Oscar de anul acesta, care va avea loc pe 2 februarie, însoțiți de mamele lor și nu de iubite, informează contactmusic.com.

Părinții lui Michael Fassbender, 36, nominalizat la premiul Oscar la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, pentru evoluţia sa din drama ’12 Years a Slave’, vor veni cu avionul din Irlanda.

”Părinţii lui Michael au plecat din Kerry şi sunt în drum spre Los Angeles”, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun. ”El are de câteva luni o relație cu modelul Mădălina Ghenea, dar ea nu îl va însoți pe covorul roșu.”, a adăugat aceeași sursă.

Bradley Cooper, care este nominalizat la Oscar la categoria ‘cel mai bun actor în rol secundar’, pentru interpretarea sa din filmul ‘American Hustle’, nu va veni nici el însoțit de iubita sa, Suki Waterhouse, la gala de decernare a premiilor Oscar.

Jared Leto, nominalizat tot la categoria ‘cel mai bun actor în rol secundar’, pentru evoluţia sa din ‘Dallas Buyers Club’, va veni la gala Oscarurilor însoţit de mama lui, Constance, pe care a invitat-o la prestigiosul eveniment prin intermediul unei conferinţe telefonice video, în această săptămână, potrivit ContactMusic.

Actorul în vârstă de 42 de ani a spus că are succes în industria de divertisment datorită mamei sale şi că prezenţa ei pe covorul roşu la această gală reprezintă felul prin care el doreşte să îi mulţumească.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava