Concert pascal
MOPAN Suceava

Michael J. Fox (61 de ani), cunoscut mai ales pentru interpretarea lui Martin McFly în celebra triologie „Înapoi în Viitor” (1985-1990), a vorbit într-un interviu recent despre boala Parkinson, de care suferă din 1991.

Avea doar 29 de ani când a început să aibă simptome, în plină carieră la Hollywood. I-a fost greu să accepte diagnosticul și a anunțat public abia în 1998, atunci când s-a și retras din lumina reflectoarelor pentru o bună perioadă de timp, notează click.ro. În prezent, însă, Michael J. Fox vede această boală cu alți ochi.

„Întotdeauna spun că boala Parkinson este o binecuvântare și oamenii mă întreabă: «Cum poți să o descrii ca așa?» Ei bine este ca un cadou care oferă surprize. Sunt foarte mulțumit de felul în care a decurs viața mea și îmi place că am avut șansa de a fi de folos altora”, a explicat Michael J. Fox, la emisunea The Project, potrivit sursei citate. Starul canadiano-american a fondat Fundația Michael J Fox, în 2000. Organizația non-profit, care este dedicată găsirii unui remediu pentru boala Parkinson, a strâns 2 miliarde de dolari și a făcut o descoperire științifică incredibilă. Cercetătorii care lucrează pentru fundație au descoperit un marker biologic despre care susțin că va revoluționa modul în care boala este detectată și tratată.

Sursa foto: www. news.sky.com/ AP

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/michael-j-fox-parkinson-este-o-binecuvantare-2268175.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava