Concert pascal
MOPAN Suceava

Capul familiei Jackson s-a stins din viaţă la 89 de ani, la câteva luni după ce fusese diagnosticat cu cancer la colon, dar fanii lui Michael nu-i duc prea mult lipsa. În timp ce Joe Jackson a rămas în memoria colectivă pentru succesul obţinut cu Jackson 5 şi apoi cu Michael Jackson şi Janet Jackson, există şi destule reproşuri care i s-au făcut managerului, de lungul anilor, şi care au avut de-a face cu abuzurile comise şi cu stilul său de parenting care a lăsat mult de dorit, potrivit click.ro.

Michael Jackson a şocat o lume întreagă în 1993, când a dezvăluit, în cadrul unui interviu cu Oprah Winfrey, că tatăl lui i-a brutalizat pe el şi pe fraţii lui în copilărie, pentru a munci mai mult şi mai bine. Joe obişnuia să stea pe un scaun, cu o curea în mână, şi să urmărească trupa Jackson 5 repetând. Bărbatul a fost acuzat, pe lângă că îi bătea până îi lăsa în dureri și plini de vânătăi, că îi punea pe copii să cânte şi să danseze în continuu, timp în care îi insulta non-stop. În 2010, Joe a recunoscut chiar el aceleiaşi Oprah că i-a lovit pe Michael şi pe fraţii lui cu o curea, dar şi-a explicat gestul ca fiind necesar pentru a-i ţine pe băieţi pe drumul cel bun în viaţă, mai notează sursa citată.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/michael-jackson-biciuit-batut-si-insultat-de-tatal-lui-copilarie-lesinam-de-frica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava