Concert Pascal

În cel mai recent top al celor mai bogate vedete, revista Forbes l-a desemnat pe Michael Jackson celebritatea care nu mai este în viață cu cele mai mari venituri în ultimul an. Cu câștiguri estimate la 160 de milioane de dolari în perioada octombrie 2012 – iunie 2013, Michael nu numai că este fruntaș în acest top, dar și în cel al celor mai bogate vedete în general, informează contactmusic.com.
Câștigurile din ultimul an ale regretatului cântăreț sunt cu aproximativ 35 de milioane de dolari mai mari decât ale Madonnei, care se află pe locul întâi în topul celebrităților în viață, cu venituri estimate la 125 de milioane de dolari.

În topul pe care revista Forbes îl întocmește anual, se mai regăsesc Elvis Presley, cu venituri de 55 de milioane de dolari, în perioada menționată, Charles Schultz – creatorul ‘Peanuts’, care ‘a adunat’ 37 de milioane de dolari într-un an, actrița și buna prietenă a lui MJ, Elizabeth Taylor, cu venituri de 25 de milioane de dolari și Bob Marley cu 18 milioane de dolari, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava