Concert pascal
MOPAN Suceava

Regretatul megastar Michael Jackson și-ar fi dorit foarte mult să îl intepreteze pe James Bond, potrivit super-agentului Michael Ovitz, notează contactmusic.com.

Michael Jackson – care a decedat în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani – a încercat să îi convingă pe mai marii de la Hollywood că ar fi perfect pentru a intra în pielea celebrului agent 007, la începutul carieirei sale, în anii ’80, potrivit lui Michael Ovitz.

În cartea sa de memorii, Ovitz povestește, potrivit sursei citate: „Am avut o întâlnire acasă la Michael. Ne-a spus că vrea să fie star de filme de acțiune.”

Partenerul de afaceri al lui Michael Ovitz, Ron Meyer, s-a străduit să fie serios în timp ce asculta ce avea muzicianul de spus. Situația a devenit și mai stânjenitoare și incredibilă în momentul în care pălăria lui Michael a căzut într-o farfurie cu guacamole. Ovitz a mai spus: „A luat-o și a pus-o înapoi pe cap. Cu guacamole pe ea, guacamole care începea să se prelingă. Ne uitam amândoi cum mâncarea curgea în timp ce el ne explica foarte serios că este viitorul star al fimelor de acțiune din America. Până la urmă, guacamole a căzut, iar Ron a izbucnit în râs. Nu am mai putut nici eu, iar Michael a plecat nervos. Am mers după el și i-am explicat 15 minute că nu am râs de el și de ce ne spunea. În final, s-a luminat la față și mi-a spus: ‘Bine, Ovitz. Bine. Dar eu vreau să îl joc pe James Bond.’ Sunt mândru să vă spun că de data asta nu am mai râs.”

Până la urmă, Michael Ovitz a fost nevoit să îi explice faimosului muzician că nu este potrivit pentru rolul pe care îl dorea. „Ești firav construit, ești prea sensibil, nu vei fi credibil în roluri de acest fel.”, i-a spus Ovitz lui Michael Jackson, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava