• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Michael Kors crede că „râsul este cheia frumuseții” și o dă ca exemplu pe Kate Moss, despre care spune că a devenit un om de succes datorită simțului umorului pe care îl are.

Designerul în vârstă de 59 de ani, care este prieten bun cu supermodelul, a spus pentru The Observer, potrivit contactmusic.com: „Nimeni niciodată nu arată mai fabulos decât atunci când începe a râde necontrolat. Face mai bine decât un lifting facial! Oamenii, când spun șic, se gândesc la ceva foarte serios, dar nu este așa. Cele mai șic femei pe care eu le-am cunoscut aveau un simț al umorului fantastic. De exemplu Kate Moss. Atât de șic! Și este și o persoană care adoră să se distreze.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava