• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Michelle Pfeiffer ar putea juca rolul reginei din ‘Maleficent 2’, alături de Angelina Jolie, scrie contactmusic.com.

Actriţa în vârstă de 60 de ani se află în discuţii aprinse cu producătorii Disney, pentru un rol în mult aşteptata producţie în care Angelina Jolie va avea rolul titular. Elle Fanning va intra în pielea prinţesei Aurora. Ed Skrein şi Fernanda Diniz sunt numele confirmate care se alătură distribuţiei.

‘Maleficent’ (2014), regizat de Robert Stromberg, a generat încasări de peste 758,5 de milioane de dolari în întreaga lume. Filmul spune povestea tinerei şi frumoase Maleficent, care trăieşte o viaţă idilică în paşnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Însă, într-o zi, armata unui rege invadator îi atacă semenii. Dorind să se răzbune, ani mai târziu, Maleficent aruncă un blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul. Totuşi, pe măsură ce Aurora creşte, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deţine cheia unui viitor paşnic al întregului ţinut, potrivit cinemagia.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava