Concert pascal
MOPAN Suceava

Starul din ‘Fast and Furious’ a murit într-un accident de mașină, în noiembrie 2013, la vârsta de 40 de ani. După tragicul eveniment, majoritatea colegilor lui Paul Walker au vorbit despre cât de greu au făcut față dispariției actorului.

Într-un nou documentar numit ‘The Reality of Truth (Realitatea Adevărului)’, actrița Michelle Rodriguez, aflată atunci sub influența unei plante halucinogene numită Ayahuasca, a mărturisit care au fost adevăratele sentimente pe care le-a avut după moartea lui Paul Walker.

„Trebuie să spun, știți, când l-am pierdut pe Paul, aproape un an de zile m-am simțit ca un animal.”, spune Michelle într-o parte a documentarului obținută de jurnaliștii de la TMZ.com. „Ce puteam face, psihic, să-mi îndepărtez gândurile despre existențialism? Să nu mă mai gândesc la cât de efemeră este viața și la cum venim pe acest pământ și dispărem în orice moment. Cum puteam să nu mă mai gândesc la aceste lucruri? Am făcut orice a fost posibil pentru a mă ascunde de mine și, vă spun, când eram sub influența plantei ayahuasca, m-am întristat foarte tare că (Paul) m-a lăsat aici. Nu am simțit tristețe că a plecat, a fost mai mult gelozie că el a ajuns acolo primul.”

Michelle a mai spus în documentar că Ayahuasca a făcut-o să se „trezească la realitate” și că „i-a distrus toate convingerile” ce le avea.

Actrița în vârstă de 37 de ani a mai vorbit despre moartea lui Paul Walker și despre cât mult a afectat-o, dar în noul documentar a fost mai sinceră ca niciodată.

Într-un interviu anterior, acordat revistei Entertainment Weekly, actrița a mărturisit că „a luat-o razna” când a aflat că Paul a murit. Ea a spus atunci, potrivit contactmusic.com: „Chiar am luat-o puțin razna. O mulțime dintre lucrurile pe care le-am făcut anul trecut, nu le-aș fi făcut dacă aș fi fost în toate mințile. Puteam să-l văd pe Paul chiar și o dată la doi ani, dar știam mereu că mai există o altă ființă pe această lume care simte ca mine, care iubește ca mine. Când asta dispare, devii debusolat. Nimic nu mă mai făcea să simt că aparțin acestei lumi: ‚De ce oare sunt aici? Și, de ce ai plecat fără mine?’”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava