Concert pascal
MOPAN Suceava

Micii fotbalişti născuţi în anul 2004 de la gruparea Juniorul Suceava au avut parte, zilele trecute, la Preşov, în Slovacia, de cel mai greu turneu din cariera lor de până acum. La startul competiţiei au fost prezente 33 de formaţii din 14 ţări ale Europei, micii fotbalişti pregătiţi de Bogdan Pantea şi Constantin Dumistrăcel izbutind să câştige grupa din care au făcut parte, cu o linie de clasament alcătuită din cinci victorii şi două rezultate de egalitate, după cum urmează: 0-0 cu Dinamo Minsk (Belarus), 1-0 cu Karpaty Lvov B (Ucraina), 2-1 cu FC Budapest (Ungaria), 4-0 cu Tatran Preşov (Ungaria), 8-0 cu Brodnica (Polonia), 11-0 cu Kuznia Ustron (Polonia) şi 1-1 cu Ştiinţa U Craiova (România).

În optimi, sucevenii au trecut de ACS Kids Tâmpa Braşov în urma loviturilor de departajare, fiind eliminaţi, în sferturi, de Karpaty Lvov A cu scorul de 2-0, ucrainienii încununându-se ulterior câştigători ai competiţiei.

În ultimul meci pe care l-au disputat în turneul din Slovacia, Juniorul Suceava a învins cu 5-4, după penalty-uri, formaţia Petrika Novi Sad, din Serbia, clasându-se la final pe locul 7.

Micii jucători de la Juniorul Suceava s-au descurcat foarte bine la un turneu în Slovacia, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava