Rockerul Mick Jagger a scris o autobiografie de 75,000 de cuvinte, apoi a uitat de ea, potrivit contactmusic.com. Publicistul John Blake a dezvăluit, în cadrul unui articol publicat în revista britanică The Spectator, că, în urmă cu trei ani, Mick i-a înmânat un manuscris redactat de el la începutul anilor ’80. După ce a primit memoriile, John i-a scris muzicianului o scrisoare în care i-a cerut permisiunea de a-i publica volumul. Deşi starul a confirmat că el a scris autobiografia, a mărturisit că a uitat de ea.

John a scris, potrivit sursei citate: „Încântătorul manager al lui Mick, Joyce Smyth, mi-a răspuns încurajator la scrisoare. ‘Mick nu şi-a putut aminti de niciun manuscris. Aş putea, te rog, să i-l arăt?’

De îndată ce l-a văzut, m-a întrebat dacă ar putea adăuga câteva cuvinte, să clarifice faptul că a scris toată povestea cu foarte, foarte mult timp în urmă.”

Potrivit publicistului, autobiografia starului ar conţine, printre altele, detalii despre cum a cumpărat Mick Stargroves, o proprietate în Hampshire, Anglia, în timp ce era drogat cu LSD.

John Blake a mai spus, potrivit sursei citate, că era foarte aproape de a ajunge cu Mick la o înţelegere şi de a publica autobiografia, însă, după tragica moarte a iubitei starului, L’Wren Scott, în 2014, rockerul a decis să nu meargă până la capăt cu proiectul. „Aproape că bătusem palma. Dar apoi, aşa cum era de aşteptat cu trupa Rolling Stones, a intervenit viaţa. A avut loc o moarte tragică, a venit un turneu, un film, un serial…”, a mai spus publicistul. Şi, când l-a întrebat pe Mick Jagger dacă mai doreşte ca volumul său de memorii să fie publicat, starul i-a spus: „nu vreau să merg până la capăt cu acest proiect”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava