Celebrul rocker Mick Jagger, a vorbit recent, într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, despre regretatul său prieten, David Bowie. Starul a spus că, în ciuda faptului că Bowie îi copia stilul vestimentar și mișcările de dans, au fost foarte apropiați.

Mick Jagger a povestit, potrivit contactmusic.com: „Mereu îmi studia îmbrăcămintea. Când ne întâlneam, mă îmbrățișa și simțeam cum mâna sa îmi atinge hainele pentru a vedea exact ce port. Mă copia uneori, dar mereu recunoștea. Dacă îmi împrumuta una din mișcări, spunea: ‚Asta e una de-a ta – doar am încercat-o’. Nu mă deranja să împart lucruri cu el, pentru că, la rândul său, împărțea atâtea cu mine.” Starul a adăugat: „Eram foarte apropiați în anii ’80, pe când ne aflam în New York. Petreceam foarte mult timp împreună și mergeam foarte des în cluburi pentru a dansa. Eram foarte influențați de viața de noapte din acea vreme. Din acest motiv ‚Let’s Dance’ este cântecul meu preferat din repertoriul lui – îmi amintește de acele vremuri și are un sound minunat.”

Frontaman-ul trupei Rolling Stones a mai spus că mereu își va aminti de ziua în care a înregistrat împreună cu David Bowie piesa ‚Dancing in the Street’. „A trebuit să înregistrăm și cântecul și videoclipul lui într-o singură zi. Am plecat din studio direct pe platoul de filmare. La sfârșitul zilei ne-am spus: ‚Vezi, se poate face și așa! De ce petrecem ani de zile în studio?’ Ne-a plăcut această experiență. A fost singura dată când am lucrat împreună la ceva, lucru stupid dacă stai să te gândești”, a mai povestit Mick Jagger.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava