MOPAN Suceava

Celebrul rocker Mick Jagger, a vorbit recent, într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, despre regretatul său prieten, David Bowie. Starul a spus că, în ciuda faptului că Bowie îi copia stilul vestimentar și mișcările de dans, au fost foarte apropiați.

Mick Jagger a povestit, potrivit contactmusic.com: „Mereu îmi studia îmbrăcămintea. Când ne întâlneam, mă îmbrățișa și simțeam cum mâna sa îmi atinge hainele pentru a vedea exact ce port. Mă copia uneori, dar mereu recunoștea. Dacă îmi împrumuta una din mișcări, spunea: ‚Asta e una de-a ta – doar am încercat-o’. Nu mă deranja să împart lucruri cu el, pentru că, la rândul său, împărțea atâtea cu mine.” Starul a adăugat: „Eram foarte apropiați în anii ’80, pe când ne aflam în New York. Petreceam foarte mult timp împreună și mergeam foarte des în cluburi pentru a dansa. Eram foarte influențați de viața de noapte din acea vreme. Din acest motiv ‚Let’s Dance’ este cântecul meu preferat din repertoriul lui – îmi amintește de acele vremuri și are un sound minunat.”

Frontaman-ul trupei Rolling Stones a mai spus că mereu își va aminti de ziua în care a înregistrat împreună cu David Bowie piesa ‚Dancing in the Street’. „A trebuit să înregistrăm și cântecul și videoclipul lui într-o singură zi. Am plecat din studio direct pe platoul de filmare. La sfârșitul zilei ne-am spus: ‚Vezi, se poate face și așa! De ce petrecem ani de zile în studio?’ Ne-a plăcut această experiență. A fost singura dată când am lucrat împreună la ceva, lucru stupid dacă stai să te gândești”, a mai povestit Mick Jagger.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava