MOPAN Suceava

Rockerul Mick Jagger se simte bine purtând hainele fostei sale partenere de viață, L’Wren Scott, chiar și după moartea acesteia, potrivit contactmusic.com.

Creatoarea de modă s-a sinucis la vârsta de 49 de ani, pe 17 martie 2014, în New York, în timp ce Mick Jagger, cel cu care forma un cuplu de 13 ani, era în turneu cu trupa Rolling Stones.

Starul a declarat într-un interviu recent că încă nu și-a revenit după moartea iubitei sale și că îi face bine când poartă hainele create de ea. El a spus, conform sursei citate: „Nu-mi este greu să-i port hainele. De fapt, îmi face bine. Am foarte multe piese vestimentare create de ea, iar persoana care se ocupă de garderoba mea o ia razna când eu le iau cu mine, pe toate, în turneu. La finalul unei zile, când îmi aleg vestimentația pentru a doua zi, îmi spun: ‘Ah, asta este una de-a lui L’Wren… îmi place asta’”.

Deși îi place să poarte creațiile vestimentare ale lui L’Wren, Mick Jagger a mărturisit că trecerea peste tragica sa moarte este încă una dintre cele mai mari provocări pentru el. „Pe măsură ce trece timpul, evident, privești cu alți ochi lucrurile. Acesta nu este un subiect despre care aș vrea să vorbesc, vreau să spun.. încă mai port hainele create de ea.”, a mai spus starul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava