Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul Mickey Rourke, în vârstă de 67 de ani a luat-o razna în izolare? Cam asta se întreabă fanii lui după ce au văzut ultimele fotografii postat de starul care are o avere estimată la 18 milioane de dolari. El pare să fi dat în mintea… cățeilor lui din rasa pomeranian, chow-chow și chichuahua și se tăvălește cât e ziua de lungă pe gazonul din fața vilei lui din Los Angeles, notează click.ro.

Mickey Rourke are o avere de 18 miioane și în 2017 și-a cumpărat un apartament de lux de aproape 10 milioane în New York. Norocul lui a fost că epidemia care a îngrozit planeta nu l-a prins în metropola lovită grav de virusul ucigaș. El se afla cu iubita lui Anastasia Makarenko, de 33 de ani, un fotomodel de origine rusă de care s-a îndrăgostit în 2009, la vila lor din Los Angeles, California. După ce a auzit primele semnale de alarmă, Rourke a decis să nu mai părăsească domiciliul, având în vedere că este în grupa de vârstă cu risc ridicat. Cea care face cumpărăturile este chiar iubita lui, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/mickey-rourke-luat-o-razna-izolare-ia-uitati-ce-program-de-carantina-si-facut

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava