MOPAN Suceava

Miercuri dimineață, începând cu ora 10.00, a avut loc un nou exercițiu “Miercurea Alarmelor”. Sirenele din țară au emis semnalul „Prealarmă aeriană”, care are rolul de prevenire a populației civile asupra apariția pericolului.
Potrivit ISU, în România există 3 tipuri de alarme: alarmă la dezastre (5 sunete), prealarmă aeriană (3 sunete) și alarmă aeriană (15 sunete).
”Prin modul de acționare a mijloacelor tehnice de alarmare există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care vă asigurăm că astfel de exerciții periodice sunt necesare și benefice”, arată ISU.
IGSU desfășoară lunar exerciții pentru testarea și verificarea sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă. În toate județele țării au loc loc exerciții pentru verificarea funcționării mijloacelor de alarmare a populației, în vederea centralizării permanente a datelor privind starea de operativitate a echipamentelor de înștiințare, avertizare și alarmare, precum și pentru pregătirea continuă a autorităților administrației publice locale. Locuitorii județului Suceava vor auzi semnalul de alarmare în prima zi de miercuri a fiecărei luni, între orele 10.00 și 11.00.

Miercurea alarmelor, exercițiu ISU Suceava, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava