Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Rădăuți va efectua activități de aviotratament pentru combaterea țânțarilor și a muștelor, în zonele cu aglomerație locativă mai mare și în locațiile cu mulți arbori din zona centrală pe o suprafață de aproximativ 300 dehectare. Potrivit primarului Nistor Tătar, aceste activități se vor desfășura miercuri, 1 iulie, între orele 19:00 – 21:00 și joi, 11 iulie, orele 06:00 – 08:00.  Se va utiliza, ca substanță insecticidă – Aqua K-Othrine EC 250, iar ca solvent – apă.

Substanțele din gama K-Othrine (Aqua K-Othrine) combat toate insectele dăunătoare și generatoare de disconfort din igiena publică, țânțari, muște, molii, viespi – din zona urbană (parcuri, cartiere de locuințe, artere de circulație, zone de agrement). Insecticidul acționează prin contact și ingestie, asigurând un efect de șoc și o activitate bioacidă de 24 ore în aer și până la 60 de zile pe suport.

Deși substanța dispersată nu prezintă pericol pentru sănătate, se recomandă a se evita deplasarea, contactul cu pielea, cu ochii și ingestia, pe cât posibil, în aceste zone, în intervalele orare menționate.

Dezinsecția va fi efectuată cu un elicopter specializat (Robinson R44), dotat cu instalație de dispersie, care aparține SC ”Fly Company” SRL Oradea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava