Concert pascal
MOPAN Suceava

Durerile de coloană nu îi dau pace Mihaelei Mihai (70 de ani), cântăreaţa care făcea furori în Epoca de Aur cu şlagărul “De-ai fi tu salcie la mal“. În disperarea de a găsi o soluţie de tratament, solista a bătut ţara-n lung şi-n lat, dar fără niciun rezultat, căci niciun medic român nu a putut să o scape de chin. A fost chiar şi la Paris, acolo unde a apelat la medicina neconvenţională, fiind adepta acestor tehnici de autovindecare, notează click.ro.

„Mi s-a spus că ce am eu este foarte grav. Vertebrele deplasate (n.r. două cervicale şi patru dorsale) au ajuns, prin alunecare, razant cu măduva spinării şi, la primul soc, sunt în mare pericol. Am fost şi la Paris, la două şedinţe de chiropraxie, prin care practicienii ştiu să manipuleze astfel oasele încât să le pună la loc, dar durerile sunt tot acolo. Mi s-au propus diferite soluţii, dar sunt reticientă la ele. Aş mai face o vizită la Bucureşti, dar nu ştiu dacă pot să conduc un drum atât de lung, în situaţia mea.”, a spus artista, contactată de Click!

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/mihaela-mihai-chinuita-de-dureri-am-ajuns-pana-la-paris-ca-sa-ma-tratez-prin

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava