MOPAN Suceava

Zborul până la inima lui Felix Baumgartner (45 de ani) n-a fost uşor pentru Mihaela Rădulescu (45 de ani). Divei i s-au aprins călcâiele după austriac încă de la începutul anului, însă abia în urmă cu două luni a reuşit să-l prindă în mreje, potrivit click.ro. La 5 ianuarie 2014, Mihaela Rădulescu posta mândră pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată cu geaca lui Felix Baumgartner, austriacul cunoscut în întreaga lume după saltul din stratosferă. “Sunt acoperită cu Felix Baumgartner! Doar cu jacheta, deocamdată!”, a subliniat prezentatoarea în postare.

Şi dacă nici Mihaela Rădulescu nu obţine tot ce-şi doreşte, atunci cine? Pe principiul “văzut, plăcut, luat!”, Mihaela şi-a făcut curăţenie în viaţa personală şi în câteva luni s-a bucurat de Felix pe deplin, nu doar de hainele lui, mai scrie Click!. Se pare că atunci când s-a aprins scânteia, Mihaela era încă “femeia” lui Dani Oţil (34 de ani), însă diva a renunţat rapid la cei şase ani de amor pătimaş cu Oţil, pentru “neînfricatul” Felix.

Citește articolul complet și vezi VIDEO EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/video-exclusiv-mihaela-radulescu-pus-ochii-pe-felix-baumgartner-de-aproape-un

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava