MOPAN Suceava

Mihaela Rădulescu (51 de ani) este cât se poate de mândră de fiul său și al lui Elan Schwartzenberg, Ayan. La 17 ani, Ayan este bărbat în toată regula și a întrecut-o în înălțime, pe mama sa. Are mare succes la domnișoare, iar viața amoroasă a acestuia este plină de experiențe, notează click.ro. Mama sa a dat totul din casă!

Nu știe cum au trecut anii, însă s-a trezit dintr-un copil cu un bărbat la ușă, pe care mai nou îl consiliază în materie de amor. Mihaela Rădulescu este foarte apropiată de fiul său, Ayan, care, la 17 ani, este un bărbat chipeș ce ia ochii fetelor. Anul trecut, Mihaela Rădulescu a avut ceva emoții, atunci când fiul său a venit acasă cu o fată pe care a prezentat-o drept iubita lui. Tânăra era majoră, avea 18 ani, și era mai mare cu doi ani decât fiul ei. Între timp însă, Ayan s-a despărțit de prima lui iubită oficială și a devenit mult mai nestatornic în relațiile cu fetele, lucru cât se poate de firesc, de altfel, pentru vârsta lui adolescentină. Mama sa a dat din casă și a dezvăluit că fiul ei este tentat la această vârstă să încerce mai multe experiențe amoroase. „Între timp, au apărut alte partenere. E vârsta la care partenerele se schimbă mai des, sunt căutări, ca și la facultate. Eu mă bucur că e așa, pentru că are nevoie de experiențe, de setările lui”, a declarat Mihaela Rădulescu, pentru PROTV.ro.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihaela-radulescu-da-din-casa-despre-fiul-adolescent-e-varsta-la-care-partenerele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava