MOPAN Suceava

S-a fript cu ciorbă, acum suflă și în iaurt! Mihaela Rădulescu (52 de ani) a vorbit pentru prima dată despre căsătoria cu actualul iubit, parașutistul vedetă Felix Baumgartner. Diva de la Monaco a anunțat că relația cu Felix merge ca pe roate, însă nu are gânduri de măritiș, notează click.ro.

Mihaela Rădulescu are o relație de șase ani cu parașutistul austriac Felix Baumgartner. Deși în ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit, Mihaela și Felix sunt îndrăgostiți la fel ca-n prima zi și își trăiesc iubirea mai departe fără să țină cont de gura lumii. Când vine însă vorba de căsătorie, diva nu mai este dispusă să facă așa ușor acest pas. “Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească.”, a declarat Mihaela Rădulescu, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihaela-radulescu-despre-casatoria-cu-felix-baumgartner-nu-vreau-sa-sufar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava