Comenzi MOPAN Suceava

Fără îndoială, idila sfârşitului de an îi are ca protagonişti pe Mihaela Rădulescu şi pe paraşutistul de Cartea Recordurilor, Felix Baumgartner. Cei doi au recunoscut că se iubesc iar acum, în preajma Sărbătorilor, au “dat din casă” primele amănunte picante din intimitatea lor, scrie click.ro.

Mihaela Rădulescu, cea mereu surprinzătoare, s-a despărţit de mai tinerelul Dani Oţil (33 de ani), după şase ani de iubire, pentru mai coptul Felix Baumgartner (au amândoi 45 de ani). A recunoscut relaţia cu paraşutistul austriac pe o reţea de socializare, apoi într-un interviu televizat, iar recent a pus pe tavă detalii suculente în cel mai recent număr al revistei “Elle”. Culmea, tot în această perioadă, Felix a făcut şi el primele declaraţii despre Mihaela Rădulescu pentru site-ul wthejournal.com. În interviul respectiv, sportivul austriac a mărturisit că atunci când trebuie să vadă un film la focul şemineului alege varianta propusă de iubita lui: „Vizionez cu plăcere filmul preferat al iubitei mele, «A room with a view»”, a spus Felix Baumgartner, potrivit sursei citate.

Mihaela a fost, în schimb, mult mai generoasă cu dezvăluirile şi a detaliat cum s-a înfiripat idila. Este de notorietate interviul pe care i l-a luat lui Felix pe 22 octombrie, însă ce a urmat e demn de o telenovelă.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/raduleasca-ii-da-liber-iubitului-parasutist-si-la-alte-femei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava