Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihaela Rădulescu (53 ani) la masă cu Arnold Schwarzenegger (75 ani) și Felix Baumgartner (53 ani)! Cei trei sunt buni prieteni și și-au „permis” să ia micul dejunul împreună într-o dimineață însorită de decembrie, zilele trecute, chiar în Los Angeles, notează click.ro.

Fotografia este una de colecție și a fost imortalizată și postată chiar pe contul de socializare al iubitului frumoasei vedete de la noi, Felix Baumgartner. Imaginea a strâns în două zile în jur de 5000 de aprecieri din partea fanilor. Nu este pentru prima oară când diva din România îl întâlnește pe starul hollywoodian, deoarece acesta este prieten la cataramă cu iubitul Mihaelei Rădulescu, mai precis cu omul care a sărit din Stratosferă, așa că se întâlnesc cu drag cu toții de fiecare dată când au ocazia, în mod special când cei doi iubiți au drum la Los Angeles, în America, potrivit sursei citate.

Atunci când timpul și angajamentele sale îi permit, Mihaela Rădulescu își însoțește iubitul în toată lumea și se întâlnesc oriunde pe această planetă. Cei doi sunt împreună deja de 8 ani și ceva iar vedeta spune despre Felix Baumgartner că au împreună relația perfectă!

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mihaela-radulescu-imagine-de-colectie-cu-arnold-2228669.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava