MOPAN Suceava

Și-a asumat cu nonșalanță relațiile care i-au dat fiori sau au umplut-o de fericire, a vorbit deschis despre viața ei, dar nu are nicio taină de ascuns nici când vine vorba de operații estetice.

Mihaela Rădulescu ( 45 de ani) a făcut câteva confesiuni emoționante într-un interviu oferit exclusiv reporterilor Click!. Diva a vorbit despre revenirea în televiziune într-un show de zile mari, „Românii au talent” ( PRO TV), viața din Monaco și iubirile ei.

Click!: E emisiunea ”Românii au talent” o provocare pentru Mihaela Rădulescu? Ce te-a făcut să revii în televiziune?

Cum să nu fie? Asta m-a și făcut să accept, după atâtea alte propuneri de la alte televiziuni, să mă întorc pe sticlă. E o emisiune pe care am urmărit-o atât în varianta ei românească, cât și în cea britanică, franceză sau americană. E un program de referință, care aduce în lumina potrivită orice om talentat, abia aștept să înceapă defilarea concurenților. M-a încântat ideea de a juriza, de a alege, din perspectiva experienței mele în televiziune, pe cei ce merită cu adevărat șansa de a deveni cunoscuți și de a face o carieră din talentul lor.

Click!: Care este talentul ascuns al Mihaelei Rădulescu, că tot faci parte din juriul celebrei emisiuni?

Din păcate, cred că lucrurile la care mă pricep cel mai bine au fost mereu vizibile: televiziunea, scrisul, capacitatea de a mobiliza mase de oameni pentru vreo acțiune caritabilă. Singurul talent pe care mi-l asum este cel de mamă și cred că mai am ceva note bune la gătit, cel puțin de la cei apropiați, care au avut ocazia să mă vadă în „acțiune” în bucătărie.

Citește interviul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-mihaela-radulescu-interviu-inedit-despre-viata-ei-de-roman

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava