Concert pascal
MOPAN Suceava

Diva de la Monaco a intrat după prima seara în postura de jurat la „Românii au talent” într-un scandal medicatic care a bulversat publicul românesc. Mihaela Rădulescu a condimentat din plin prima ediţie a show-ului după ce a sărutat un tinerel, şi-a aranjat sânii în faţa camerelor, s-a tăvălit prin făină şi nu în ultimul rând i-a spus tăios unei gimnaste că este prea grasă pentru sportul pe care îl practică, scrie click.ro.

Reacţia a strârnit valuri de comentarii şi o scrisoare în care vedeta tv este prezentată ca o femeie bătrână şi frustrată.  Jurata de la „Românii au talent” a reacţionat imediat după ce în presă i-a fost analizat la sânge comportamentul din prima ediţie a emisiunii.

Vedeta tv le-a dat o replică usturătoare celor care i-au criticat gesturile şi declaraţiile din prima ediţie a acestui sezon „Românii au talent”.

„Mihaela Rădulescu (44 de ani în poza asta) vă roagă să rezistaţi. Nimic nu îmbătrâneşte mai urât decât nervii, răutatea şi nefericirea. Femei supărate, nu vă mai aşteptaţi la iubire şi respect din partea bărbaţilor voştri, dacă vi se pare că, la 45 de ani, o femeie e bătrână şi expirată. Emanciparea femeilor române e ca autostrada la care visăm – n-o să putem profita de ea prea curând. Tocmai vin de la sport, unde mi-am «sculptat» din nou coapsele şi fesierii, talia şi braţele. Cu gantere şi săculeţi de nisip, nu cu briceagul. Am mancat un iaurt cu cereale, dacă întreabă cineva. Am vrut să vă spun că am verificat şi temele copilului, dar mi-e ca nu o să vă împăcaţi nici cu ideea că sunt o mamă bună. Şi Felix vă transmite că…alles gute :))) Şi mama, care e încă întreagă de la atâtea jigniri la adresa copilului ei…bătrân”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul ei oficial de socializare, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/mihaela-radulescu-le-da-peste-nas-celor-care-au-facut-o-batrana

Foto: www.facebook.com

Mihaela Rădulescu le dă peste nas celor care au făcut-o "bătrână", 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava